Om mig

Jette Tømmerup

kunstterapeut, Arkitekt og billedkunstner

Jeg afsluttede i 2012 uddannelsen som diplom kunstterapeut med speciale og eksamen fra Institut for Kunstterapi ved Vibeke Skov. Jeg har været 10 år undervejs. Jeg startede i 2002 på det første kursus og afsluttede den egentlige uddannelse i 2006. Derefter arbejdede jeg i nogle år som arkitekt. I 2011 gik jeg på overbygningen og afsluttede i 2012 med speciale og eksamen.

I 2024 har jeg individuelle forløb med kunstterapi her i Rønde.

Uddannelser m.m.
Jeg er uddannet byggetekniker fra Odense, Arkitekt fra Aarhus og samfundsplanlægger fra Nordplan.


Ved årsskiftet 2017 gik jeg på efterløn og jeg har dermed afsluttet mit arbejde som arkitekt ved Aarhus Kommune, Center for Byens Anvendelse, Team Grøn Drift. Det har været spændende arbejde og skønne kolleger.


I sommer 2015 var jeg i Irland og igen i oktober 2020, har jeg deltaget i kurser hos den irske afdeling af Marion Woodman Fondation. Intensiv Body Soul. Det har været utroligt spændende og lærerigt. Jeg havde læst flere bøger af den canadiske jungianske analytiker Marion Woodman og fandt ud af, at det var muligt komme på kurser afholdt af instruktører der var uddannet af hende, og så i Europa.

 I året 2011 underviste jeg på Vrå Højskole på Billedværkstedet i fagene Akrylmaleri og Maleri til musik. Vrå Højskole er et dejligt sted med højt til loftet, spændende aktiviteter og dejlige kolleger. Fra 2004 til 2008 har jeg samarbejdet med Diget – Højskolen ved Skagen. Jeg var kursusholder og gæstelærer på kurser i bl.a. Intuitivt maleri og Maleri til musik.
Jeg har som billedkunstner modtaget undervisning på Nordjyllands Kunstskole, Aarhus Kunstakademi og Holbæk Kunsthøjskole. Jeg har siden 2003 været med i kunstgruppen Spotzz.
Jeg var i 1978 på Holbæk Kunsthøjskole. Det ændrede mit liv, nu fik jeg endelig sat ord på den længsel jeg havde. På højskolen prøvede jeg at arbejde kreativt i en proces hvor mit inderste jublede. Tilværelsens dybere eksistentielle spørgsmål blev vedkommende.